Nagrade i priznanja

Kali Tuna d.o.o. dobitnik je brojnih priznanja i nagrada kao što je Superior Taste Award koju dodjeljuje International Taste Institute (ITI) sa sjedištem u Bruxellesu. ITI je vodeća svjetska organizacija posvećena isprobavanju i promoviranju superiornih proizvoda iz sektora hrane i pića.

Na ovom Institutu za ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda procjenu prijavljenog proizvoda Kali Tune d.o.o. izvršili su vrhunski kuhari iz najboljih europskih restorana s Michelinovim zvjezdicama. Od mogućih 100 bodova za teksturu, izgled, okus i miris, tuna Kali Tune je 2016, 2019. i 2021. godine dobila preko 90 bodova i prestižni međunarodni certifikat izvrsnosti s tri zlatne zvjezdice, a time i najbolju moguću preporuku za svjetsku promociju.

https://www.taste-institute.com/en/awarded-products/product-details/9016635

Sensory Analysis Results, Brussels 2019: "ToroCro Maguro", loved by Japanese sushi lovers!https://www.taste-institute.com/en/awarded-products/product-details/9021851

Sensory Analysis Results, Brussels 2021: "ToroCro Maguro", loved by Japanese sushi lovers!

Od službenih priznanja najznačajnija je Zlatna kuna HGK Zadarske županije za najuspješnije trgovačko društvo u županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društva 2001., 2003. i 2011. godine.

Kali Tuna d.o.o. je dobitnik certifikata bonitetne izvrsnosti, jednog od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja, i koji je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta. Više o certifikatu na http://aaa.bisnode.hr

Proizvodi

Uzgoj tuna temelji se na ulovu divlje tune. Proizvodni ciklus zasnovan je na potpunoj kontroli proizvodnje zahvaljujući činjenici da uzgojni ciklus traje do 30 mjeseci od trenutka ulova mlađi. Pažljivo odabranom selektivno prehranom ribe, možemo kazati da je istaknut utjecaj na kvalitetu ribe pritom misleći na karakteristike boje i masnoće tkiva.

SAZNAJTE VIŠE