Misija i vizija

MISIJA

Stvarati, proizvoditi i isporučivati visoko kvalitetne, svježe i smrznute proizvode marikulture i ribarstva koji će predvidjeti i zadovoljiti potrebe potrošača. Biti uvijek korak ispred i stvoriti konkurentsku prednost korištenjem dugogodišnjeg znanja, tradicije i inovativnosti.

VIZIJA

Razvijati zdravu sredinu koja zadržava ključne zaposlenike i potiče njihov profesionalni razvoj. Stvarati mjesto koje iz dana u dan vrijedi sve više, gdje ljudi rade zajedno, imaju poštovanja jedni prema drugima te zdrav osjećaj prema konkurenciji, a prije svega da kupci i dobavljači zadrže povjerenje u nas. Benefite poslovanja podijeliti s okruženjem kroz stvaranje radnih mjesta, stimulaciju lokalne zajednice i razvoj održivog poslovanja.

Proizvodi

Uzgoj tuna temelji se na ulovu divlje tune. Proizvodni ciklus zasnovan je na potpunoj kontroli proizvodnje zahvaljujući činjenici da uzgojni ciklus traje do 30 mjeseci od trenutka ulova mlađi. Pažljivo odabranom selektivno prehranom ribe, možemo kazati da je istaknut utjecaj na kvalitetu ribe pritom misleći na karakteristike boje i masnoće tkiva.

SAZNAJTE VIŠE