Proizvodi

Uzgoj tuna temelji se na ulovu divlje tune. Proizvodni ciklus zasnovan je na potpunoj kontroli proizvodnje zahvaljujući činjenici da uzgojni ciklus traje do 30 mjeseci od trenutka ulova mlađi. Pažljivo odabranom selektivno prehranom ribe, možemo kazati da je istaknut utjecaj na kvalitetu ribe pritom misleći na karakteristike boje i masnoće tkiva.

Konkurentska prednost Kali tuna je prepoznatljivost brenda kao i premium kvaliteta našeg proizvoda kojeg smo brendirali pod nazivom ToroCro Maguro. Toro je naziv za potrbušinu tune, tj. za njezin najmasniji dio, Cro je oznaka podrijetla, a riječ Maguro znači tuna na japanskom jeziku. Svi zaposlenici su sudjelovali u kreiranju brenda i njegovoj proizvodnji, pa je on u pravom smislu naš zajednički proizvod.

http://www.torocro.com/english/

1 2 3 4 5

1 BLUEFIN CHUTORO SAKU PLATE

Sushi/sashimi odresci plavoperajne tune bez krvi, kostiju i kože, proizvedeni od „Chutoro mišića“ tune koji je položen uzdužno uz kožu ribe, ali ne na mjestu trbušne šupljine, karakteristične svjetlo crvene boje i većeg sastava masnoće.

2 BLUEFIN AKAMI SAKU PLATE

Sushi/sashimi odresci plavoperajne tune bez krvi, kostiju i kože, proizvedeni od „Akami mišića“ tune koji je položen uzdužno uz središnju kost ribe, karakteristične crvene boje i manjeg sastava masnoće.

3 BLUEFIN OTORO BANANA CUT

Sushi/sashimi vertikalni odresci plavoperajne tune proizvedeni od „Otoro mišića“ tune koji je dio trbušne šupljine i proteže se od čeonog dijela do analnog otvora ribe na donjem dijelu fileta, karakterističene rozo-bijele boje i najvećeg sastava masnoće.

4 STEAK BLOCK

Vertikalni odrezak fileta ribe, s kožom.

5 NAKAOCHI

Meso s kostiju tune, dobiva se na način da se struže sa kostiju ribe, čisti, odvaja od nečistoća, važe, vakumira te smrzava.

Proizvodi koji se proizvode su sljedeći, supersmrznuti na -60°C:

1 BLUEFIN CHUTORO SAKU PLATE

Sushi/sashimi odresci plavoperajne tune bez krvi, kostiju i kože, proizvedeni od „Chutoro mišića“ tune koji je položen uzdužno uz kožu ribe, ali ne na mjestu trbušne šupljine, karakteristične svjetlo crvene boje i većeg sastava masnoće.

2 BLUEFIN AKAMI SAKU PLATE

Sushi/sashimi odresci plavoperajne tune bez krvi, kostiju i kože, proizvedeni od „Akami mišića“ tune koji je položen uzdužno uz središnju kost ribe, karakteristične crvene boje i manjeg sastava masnoće.

3 BLUEFIN OTORO BANANA CUT

Sushi/sashimi vertikalni odresci plavoperajne tune proizvedeni od „Otoro mišića“ tune koji je dio trbušne šupljine i proteže se od čeonog dijela do analnog otvora ribe na donjem dijelu fileta, karakterističene rozo-bijele boje i najvećeg sastava masnoće.

4 STEAK BLOCK

Vertikalni odrezak fileta ribe, s kožom.

5 NAKAOCHI

Meso s kostiju tune, dobiva se na način da se struže sa kostiju ribe, čisti, odvaja od nečistoća, važe, vakumira te smrzava.

6 BELLY LOIN

Donji dio fileta tune, masnijeg sastava.

7 BACK LOIN

Gornji dio fileta tune, manje masnog sastava.